Esprit Collection TEE Tshirts med print navy

NQsY7eU7Xp
Esprit Collection TEE - T-shirts med print - navy

Materiale & vedlikehold

Overmateriale 95% polyester, 5% elastan

Vedlikeholdsråd Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram

Produktdetaljer

Hals/utringning Rund hals

Mønster Ensfarget

Artikkelnummer ES421D0BA-K11

Modellhøyde Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse S

Passform Normal

Lengde Normal lengde

Ermelengde Ekstra kort

Totallengde 62 cm i størrelse S

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

Esprit Collection TEE - T-shirts med print - navy Esprit Collection TEE - T-shirts med print - navy Esprit Collection TEE - T-shirts med print - navy
Jack Jones PAULOS Poloskjorter mood indigo

Sitere kilder

Publiseringsdato 19. februar 2016 av Bas Swaen. Oppdatert: 10. mai 2017

Når du gjør research bruker du mange ideer og studier fra andre skribenter. Du gjør dette fordi oppgaven din utforsker tema som tidligere er forsket på. Å bruke noen andres sitt arbeid kan gjøres på to måter, nemlig ved å sitere eller ved å omskrive den personens arbeid.

Når du siterer noen andres arbeid kopierer du bokstavelig talt setninger; når du omskriver, uttaler du noen andres ideer med dine egne ord.

Det er derimot viktig at du alltid siterer kilden du har brukt. Om du ikke gjør det, begår du Versace Collection Jerseykjole oliv
.

Sitering er når du bokstavelig talt kopierer en del av en tekst. Det er lurt å begrense antall sitater, ettersom de ikke forbedrer lesbarheten til din oppgave.

Dersom du bruker mange sitater, kan du virke lat. I tillegg kan du gi inntrykk av at du ikke forstår innholdet i kilden, eller at du ikke har lest hele teksten. Det er derfor lurt å kun sitere når det er nødvendig.

For eksempel kan du bruke en når du vil gi en definisjon av et bestemt konsept. Du kan også vurdere å bruke en når forfatteren har setninger som er så vakre eller sterke at omskriving ville forandret på kvaliteten i teksten. Til slutt, i noen disipliner er sitater viktig som bevis (f.eks i poesianalyse).

La leseren vite at de leser et sitat ved å sette det i anførselstegn. Om sitatet er langt (40 ord eller mer i APA-stil), må du formatere teksten og gjøre et innrykk, og lage et avsnitt med sitater.

I følge Oxford English Dictionary, er et sitat: “A group of words taken from a text or speech and repeated by someone other than the original author or speaker” (Oxford English Dictionary, 2014).

Prøv alltid å gjøre sitatene så korte som mulig, aller helst ikke lenger enn et par setninger. Du kan også korte ned på et sitat; for eksempel så kan du erstatte overflødige eller urelevante delere av sitatet med paranteser (…).

Pass derimot på at du ikke tar sitatet ut av kontekst, for eksempel ved å sitere en setning som støtter dine funn fra en studie som ellers motsier dine påstander.

Når du sitere noe, beskrive du en (del av en) studie med dine egne ord. Gjør du det, kan du passe en eksisterende teori inn i din egen forskning veldig enkelt.

Men selv om omskriving er i dine egne ord, er ideen fortsatt noen andres. Derfor har du alltid å sitere kilden når du omskrive.

Kari og eg tok over garden i 2013. Eg er utdanna kokk, og hadde arbeidd i hotell og reiseliv i ein del år, då bror min fann ut at han ikkje kunne vere kunstnar og gardbrukar samstundes utan at noko måtte vike.

Som yngste av to gutar måtte eg plutseleg ta eit val eg aldri hadde teke stilling til før. Eg er ikkje like sikker på avgjerda mi kvar dag , men den gong tok det berre ein dag før eg hadde bestemt meg for å ta over garden.

Framtidsbonden Jon Korff Lofthus, Hardanger - les hele saken

Norsk Bonde- og Småbrukarlag hadde i dag, onsdag, frokostbesøk fra KrF. Leder Knut Arild Hareide, Olaug Bollestad og Steinar Reiten kom sammen med sekretæriatleder Dag Ivar Belck-Olsen og rådgiverne Emil Andre Erstad og Kristoffer Rolland.

Banana Republic PLEATED DRESS ABSTRACT COLOR Sommerkjole pink/multicoloured

Med planter i verktøykassa!

Jeg har drevet som kornbonde siden 1988 på garden her i Sauherad i Telemark. Den har vel 100 da dyrka mark og i sammen med en nabo driver vi nå snaue 300 da med hovedsakelig korn og belgvekster, i tillegg er det noe skog.

Converse CHUCK PATCH GRAPHIC HOODIE Hoodie green

Den 17. april markeres internasjonalt som verdens småbrukerdag. Dagen er valgt for å minnes de 19 småbrukerne som i 1996 ble skutt og drept av brasiliansk paramilitære, innleid av myndigheter for å rydde plass for store internasjonale selskaper som ønsket å bruke jord i Matta Grosso til soyadyrking.

Det er baksiden av «det norske landbrukseventyret» enten det gjelder den raskt- voksende kyllingen eller NRF-kua som produserer 10.000 l melk i året. Dette har ikke vært mulig uten stadig økt forbruk av kraftfor med soya som protein-tilsetning.

La oss bruke den 17 april, hvert år til å markere solidaritet med de som mister alt, fra hus og hjem, til og med livet, til jord, mat og vann fordi noen skal maksimalisere fortjeneste.

Hanro WILLOW Neglisjé white

Budsjettnemnda for jordbruket har lagt fram grunnlagsmaterialet til årets jordbruksforhandlinger. Inntektsutviklingen pr. årsverk i jordbruket, målt med totalkalkylens normaliserte regnskaper, er negativ.

Ivko LOOSE STITCH Aline skjørt offwhite

Hans fotografier fanger villmarken i de slitte ansiktene til bøndene, ensomme jegere, fryktløse fiskere – ånder som bryter med elementene for å overleve.. han dokumenterer fagmessig de forsvinnende livsstilene av ulike arktiske samfunn.

Til Fotografi2017 kommer RAX for å snakke om fotografiets betydning i våre dager.

Les mer om Ragnar Axelsson her

Isidor Åstrøm

Isidor Åstrøm (f: 1966) begynte som fotoassistent høsten 1983. Han har i en årrekke vært en av de ledende norske reklamefotografene. Fagkunnskap og teknisk spissfindighet har gjort at han jobber med mange av de største annonsørene.

Isidor er også lærer på Bilder Nordic, holdt flere titalls kurs i digital bildebehandling for fotografer i tillegg til en rekke foredrag.

Isidor skal både holde foredrag for alle og kurs i lyssetting for lærlinger.

Zalando Essentials Bikini white/dark blue

Eva Storm Hanssen

Eva er 36 år og allerede en av våre mest premierte og anerkjente fotografer i Norge. Hun har fotografert bryllup siden 2000 og har drevet Moment Studio siden 2003.

Eva har et utrolig blikk for detaljer, for de små øyeblikk og de unike situasjoner som er så viktige for å skildre den fantastiske historien som et bryllup skal være.

På FOTOGRAFI 2017 i Drammen vil hun snakke om og vise bilder fra sitt daglige virke i Moment Studio.

edc by Esprit SKIN MED RISE Slim fit jeans blue light wash

Martina er et skikkelig fyrverkeri av en dame!

Hun startet sin fotograf-karriere som fotograf for underholdningsindustrien i LA, USA. Men etter 8 år i California forlot hun musikere, skuespillere og modeller og flyttet hjem til en liten by i Sverige, Växsjö, og startet opp sitt eget fotostudio der.

Martina er genuint opptatt av mennesker og elsker jobben sin!

Les mer om Martina Wärenfeldt her

Øyvind Sviland

Er fotografi i krise? Hva ligger bak oss og hvor går vi hen?

Øyvind Sviland tar oss med på en reise i fotohistorien, forteller skrøner og belyser noen av de problemstillinger fotografer har strevd med tidligere.

Øyvind Sviland f.1968, er virksom som fotograf i Malmö. Han underviser i fotografi ved flere utdanninger i Sverige.

Zalando Essentials Maternity Treningsbukser dark grey melange

Roger Meyer

…Men jeg er jo ikke selger..eller?

Roger Meyer skal holde et forrykende foredrag innen salg, kommunikasjon og markedsføring.

BLEKKSPRUT: Hadde jeg kunnet forvandlet meg til en flerarmet blekksprutmann, kunne jeg ha innfridd barnehagelovens krav om tilstrekkelig bemanning, skriver kronikkforfatteren.

Illustrasjon: Øivind Hovland

TEKST: Jorge Roberto Navarro Fica, PEDAGOGISK LEDER PÅ DISPENSASJON OG MED I NETTVERKET FOR BARNEHAGELÆRERE I OSLO

NØDVENDIG: - Historiene fra barnehageopprøret er nødvendige og virkelighetsnære skildringer, skriver kronikkforfatter Jorge Roberto Navarro Fica.

Werner Juvik

Jan Tore Sanner må sette seg inn i de virkelighetsnære fortellingene som er blitt fortalt i forlengelse av barnehageopprøret.

(Navnene på barna i denne kronikken er fiktive)

Med åtte spente barn bak seg, løper Ishall med tryllestaven pekende mot meg mens hun sier: «Også blir du til en KakeHeks. Abrakadabra simsalabim!». Plutselig krasjer Pål og Navid inn i meg. I kor spør de meg om jeg kan hjelpe dem med å holde hoppetauet for dem. De vil nemlig prøve å slå hoppe-rekorden sin.

På samme tid trekker Petter meg ned mot seg og forteller at han har hatt et uhell og gjort i buksa. Fra den andre kanten kommer Ola i full fart mot meg og forteller at Gudrun dyttet Espen, og at Espen nå ligger og gråter.

I det fjerne hører jeg Esther skrike. Hun har krasjet inn i et gjerde og ligger med sykkelen over seg mens det blør fra nesa hennes.

Innfri barnehageloven

Jeg vil så gjerne leke magiske fantasileker med dere og hjelpe dere når dere har det vanskelig.

Jeg burde skifte på deg Petter, og jeg burde ha sett hvordan det går med Espen og Gudrun, men først må jeg prioritere Esther.

Bare jeg kunne brukt tryllestaven til Ishall og forvandlet meg selv til en flerarmet blekksprutmann. Da ville jeg kunne innfri barnehagelovens krav om tilstrekkelig bemanning, og jeg ville unngått å stå i en #uforsvarlig situasjon.

Langt fra god nok

I fjor var det #metoo. I år er det #uforsvarlig som gjelder. I starten av mars ble det opprettet Anna Field Badekåpe offwhite
. Målet med gruppa er å få folk til å dele sine historier fra barnehagen. Nå er det også kommet på plass en oppropskampanje for å øke bemanning i barnehagen. Den oppfordrer jeg alle foreldre til å underskrive slik at alle våre yngste medborgere får bemanningen de har krav på.

Til nå har kampanjen avslørt over 200 urovekkende historier som rammer våre yngste medborgere i dagens norske samfunn. Barnehageansatte har skrevet historier om en bemanning i barnehagene som de opplever som langt fra god nok.

AllSaints PLUME CARME Bluser chalk white

HUGO DANNELA Topper langermet open miscellancious

Her hos Nål selger vi bare de produkter vi synes er best og bruker selv. Med en slik trygghet til våre produkter tilbyr vi alle dere full returrett av kjøpte...

Snarveier

Ordrer

Følg oss

Kontakt

[email protected] BlueBella GEORGETTE BRA BH med bøyle black/crystal rose

Nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og tilbud!

Copyright © 2018,

  • master
  • visa