ONLY ONLGEENA BLOCK Jumper night sky/pumice stone/golden yellow

7TianEz5Yf
ONLY ONLGEENA BLOCK  - Jumper - night sky/pumice stone/golden yellow

Materiale & vedlikehold

Overmateriale 65% polyakryl, 35% polyamid

Vedlikeholdsråd Maskinvask på 40°C, Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maks krymping 5%

Produktdetaljer

Hals/utringning Rund hals

Transparens Gjennomsiktig

Artikkelnummer ON321I16E-K12

Modellhøyde Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse S

Passform Smal

Lengde Normal lengde

Ermelengde Langermet

Ermelengde 68 cm i størrelse S

Totallengde 62 cm i størrelse S

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

ONLY ONLGEENA BLOCK  - Jumper - night sky/pumice stone/golden yellow ONLY ONLGEENA BLOCK  - Jumper - night sky/pumice stone/golden yellow ONLY ONLGEENA BLOCK  - Jumper - night sky/pumice stone/golden yellow
EvenOdd Topper black
PERLATO Sandaler kaki/blush
Ingen Tollgrense 14 Dagers Returrett
JDY JDYMANU ONECK Jumper ombre blue
Du har kr.0 til fri frakt

Kjøp billett

YOURTURN Treningsjakke black

Har du spørsmål eller ønskjer informasjon, kontakt oss gjerne på vår Facebookside eller send epost til [email protected] .

kontakt oss gjerne

• Du møter presis til vakt og i edru tilstand. Om du har henta ut band og ikkje møter til avtalt vakttid, vil du få faktura for festivalbillett.

• Du jobbar på tildelte arbeidstider som er mest hensiktsmessige for festivalen, men vi prøvar å strekkje oss etter ønskjer. Bruk kommentarfeltet i registreringsskjemaet om der er spesielle tider som ikkje høver.

Ordensvakt

Fredag: 1. vakt kl 15.30-21.30 / 2. vakt kl 20.30-03.00

Laurdag: 1. vakt kl 12.30-20.30 / 2. vakt kl 19.30-03.00

Barpersonell og kioskpersonell

Fredag: 1. vakt kl 15.30-22.00 / 2. vakt kl 21.30-02.30

Laurdag: 1. vakt kl 12.30-18.00 / 2. vakt kl 17.30-22.30 / 3. vakt kl 22.00-02.30

Miljøarbeidar (14-18 år)

Fredag: Kl 20.00-01.00

Laurdag: Kl 19.00-00.00

• Gratis adgang til festivalområdet den dagen du har vakt (før og/eller etter vakta di). Har du to vakter i løpet av festivalen, får du adgang til festivalområdet fredag og laurdag.

• Frivillig-t-skjorte

• Mat og drikke medan du er på vakt

• Kjekke medarbeidarar og fantastiske rockeminne!

Tilgang torsdag? GANT BLOCK STRIPE HEAVY RUGGER Poloskjorter evening blue

Frivillige kan betale for å oppgradere to-/tredagarsbillett til også å gjelde camp. Kontakt oss på Key West CHARLOTTE Topper langermet navy
eller Anna Field Cardigan black
.

Missguided SINNER COATED MIX Jeans Skinny Fit blue

Også kalla ordens- og trivselsmedarbeidar. Her er oppgåva di å sjå til at folk trivast og at der er ro og orden på området slik at alle har det bra! Her får du tildelt eitt område (amfi-/inneområde, uteområde, barområde, inngangsområde eller backstageområde), men flytting av vakter mellom områda vert utført ved behov.

edc by Esprit KNOTED Hverdagskjole light grey

Bak bardisken er det høgt tempo og topp stemning! Her tappar og sel du øl og andre barvarer til tyste festivalgjengarar.

Kioskpersonell

Som økonom eller revisor i Selmer er du tilknyttet vårt forretningsområde Finansiell analyse og transaksjonsstøtte og arbeide innen forretningsområdets tre kjerneområder.

Allerede tidlig i karrieren får dumulighet til å utvikle en verdifull forretningsforståelse ved at du blir involvert i alle faser av prosjektene. Vår arbeidsformgir deg god eksponering og en bred kunnskapsplattform.

Koblingen til de juridiske fagfeltene gir grunnlag for en helhetlig rådgivning som er unik, noe som igjen vil reflekteres i din kompetanse over tid.

Hunter ORIGINAL PENNY LOAFER Slippers black

Vi tilbyr internship til økonomi- og revisjonsstudenter.

Et internship gir deg anledning til å jobbe med alt fra oppkjøp, salg og fusjoner til insolvens, restrukturering og gransking. Arbeidsoppgavene er varierte, og du samarbeider med erfarne siviløkonomer og statsautoriserte revisorer. Eksempler på oppgaver du kan være med på er verdivurderinger, selskapsanalyser og regnskapsanalyser. Vi har fire-seks internship-studenter hvert år (ikke i juli).

ONLY ONLGEENA BLOCK Jumper misty rose/pumice stone/chocolate truffle

Et av våre kjerneområder er finansiell analyse. Som analytikerfår du jobbe med ulike finansielle analyser for noen av Norges mest spennende virksomheter. Vi tilbyr blant annet finansiell modellering, kontantstrømanalyser, investeringsanalyser, sensitivitetsanalyser, regnskapsanalyser og markedsanalyser.

Du får jobbe med kunders ulike behov innen transaksjonsstøtte. Finansiell selskapsgjennomgang, verdivurderinger og bistand i forhandlinger ved kjøp og salg av virksomheter er noe av det vi tilbyr våre kunder. I dette ligger prosjektstyring, transaksjonsstruktur, verdivurderinger, finansiell due diligence, forhandlinger, kjøpesumsallokering og regnskapsfaglig rådgivning.

Vårt tredje kjerneområde er restrukturering, insolvens og granskning. Som analytiker er du med i team som gjør finansielle gjennomganger ved konkurs og i granskninger. Du vil også gjøre vurderinger av finansieringsalternativer og optimalisering.

Stilling: Seniormanager

Kompetanse:

Kontaktinfo: [email protected] +47 900 15 334

Hilfiger Denim STEVE SLIM TAPERED Slim fit jeans bradfield black

Stilling: Konsulent HR - i permisjon

Stivkrampe er en sykdomstilstand med feber, svette og kramper, og er i mange tilfeller livstruende.

Stivkrampe oppstår når et åpent sår infiseres av bakterien clostridium tetani som finnes naturlig i jordsmonnet. I Norge vaksineres alle barn mot stivkrampe, og man bør revaksineres hvert tiende år. Ny vaksine er rutine ved sårskader når det er lenge siden pasienten ble vaksinert sist.

Stivkrampe er en alvorlig tilstand med 50 prosent dødelighet på verdensbasis. Det klassiske symptomet ved stivkrampe er at kjeven stivner. Noen får feber og begynner å svette. Ved mistanke om stivkrampe skal pasienten umiddelbart innlegges på sykehus.

I Norge vaksineres alle barn mot stivkrampe.

Man bør revaksineres hvert tiende år, eller ved sårskader. Særlig gjelder dette personer som regelmessig er i nærkontakt med jord, som for eksempel bønder og gartnere.

Det klassiske symptomet ved stivkrampe er at kjeven stivner. Stivhet i kjeven og spasmer i ansiktsmuskulaturen kan gi inntrykk av at den syke ler og har hevede øyenbryn. Det kalles risus sardonicus.

Man kan få symptomer på stivkrampe fra noen dager til flere uker etter at man har blitt smittet. Første symptom er gjerne at tyggemusklene føles stadig stivere, og at det kan være vanskelig å åpne munnen. Kramper i ryggmusklene kan forårsake at ryggen krummes. Noen får feber og begynner å svette. Symptomene kan gå tilbake hvis man ikke er så hardt angrepet, men sykdommen innebærer en høy dødsrisiko hvis pusteorganene eller hjertemuskelen blir rammet.

Den beste beskyttelsen man har mot å få stivkrampe er vaksinasjon. Alle barn som følger barnevaksinasjonsprogrammet får stivkrampevaksinen. Alle voksne bør få en påfylningsdose med stivkrampevaksine hvert tiende år.

Ring gjerne til sykepleierne våre for å ta en prat om stivkrampevaksinen, eller hvis du har fått kutt, bitteller sår som er forurenset.

Våre sykepleiere har tid til å lytte og snakke med deg hele døgnet. Du kan unngå å måtte ta turen til legevakten.

I Norge

02401

Fra Utlandet

+47 21 49 24 01

Ikke-medlemmer

820 97 024

(kr 26 per minutt)

Har du forsikring hos , Vertikal helse eller NORR LISSI Relaxed fit jeans black
, er medlem hos Volvat , Norges Parkinson forbud , Revmatikerforbundet , Tiger of Sweden JIL Dress electric blue
eller , om du har spørsmål rund sykdommen someday KOWA Tshirts med print mango
eller har bedriftsavtale? Da er det bare å ringe oss helt gratis. Trykk på linkene for å finne nummeret til din tjeneste eller spør på din bedrift.

Codan er en totalleverandør av skadeforsikringer til privatpersoner og næringsliv i Norge. Med Trygg-Hansa i Sverige og Codan i Danmark er vi et av Skandinavias største forsikringsselskap. Kjøp Carin Wester Ritva Hvite Sko Online

Vi registrerer og behandler de personopplysninger vi mottar om deg. Les mer om Codans KariTraa TINA HIGH Tights mauv

AllSaints LILITH DRESS Sommerkjole coral red
fra Codan Forsikring

Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på North Sails LOWELL FULL ZIP HOODIE Treningsjakke lead