adidas Originals ADICOLOR SNAP Shorts black

SogrPRPDzY
adidas Originals ADICOLOR SNAP - Shorts - black

Materiale & vedlikehold

Overmateriale 52% bomull, 48% polyester

Materiale Sweat

Vedlikeholdsråd Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram

Produktdetaljer

Høyde til midje Normal

Bukselommer Sidelommer

Detaljer Glidelås, Innstikkslommer, Elastisk linning

Artikkelnummer AD122F02U-Q11

Modellhøyde Modellen er 186 cm høy og har på seg størrelse M

Passform Tapered leg

Lengde Kort

Lengde innside ben 26 cm i størrelse M

Ben ytterside 54 cm i størrelse M

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

adidas Originals ADICOLOR SNAP - Shorts - black adidas Originals ADICOLOR SNAP - Shorts - black adidas Originals ADICOLOR SNAP - Shorts - black adidas Originals ADICOLOR SNAP - Shorts - black
 • Flere kategorier
 • Wish List
  Handlekurv 0

  Beskrivelse: Utsvingt sort tutu underskjørt i...

  172,-
  Hell Bunny Underskjørt Langt ...

  Varenr 5180 RED

  Langt rødt rødt utsvingt underskjørt i tyll med to lag stoff....

  463,-
  Hell Bunny Underskjørt Langt ...

  Varenr 5180bubbelgum pink

  463,-
  Hell Bunny Underskjørt Kort

  Varenr 5029 WHT

  Beskrivelse: Kort utsvingt hvitt tutu...

  172,-
  Hell Bunny Underskjørt Langt ...

  Varenr 5180 NAVY

  463,-
  Hell Bunny Underskjørt Langt ...

  Varenr 5180 Sky Blue

  Supert "strutte" underskjørt i tyll, for ekstra effekt/volum og fullverdig vidde...

  463,-
  Hell Bunny Underskjørt Langt ...

  Varenr 5180 lavender

  463,-
  Hell Bunny Underskjørt Langt ...

  Varenr 5180 CHOC

  Beskrivelse: Langt utsvingt underskjørt i tyll med to lag stoff. Gir mye...

  463,-
  Hell Bunny Underskjørt Langt ...

  Varenr 5180 Light Yellow

  Langt utsvingt gult underskjørt i tyll med to lag stoff. Gir mye volum....

  399,-
  Hell Bunny Underskjørt Langt ...

  Varenr 5180 Ivory

  463,-
  Hell Bunny Underskjørt Langt ...

  Varenr 5180 Yellow

  463,-
  Hell Bunny Underskjørt Langt ...

  Varenr 5180Dolly Pink

  ­

  Blogg

  Håndarbeiden

  Du er her: Blogg » Anna Field Ballerina med reim copper
  » Strikk et lappeteppe – på dugnad
  Dato: 22 feb 2015
  Tagger: enkel strikking , lappeteppe , restegarn , tradisjon

  Å strikke et helt lappeteppe alene, er en stor jobb. Men sammen med andre går det radig.

  Lappetepper gir meg gode minner. Det er farmor og mormor og til og med oldemor som lever videre gjennom varme, myke og kjempefine lappetepper i hytter og hus i min familie. De er møysommelig strikket, lapp for lapp, gjerne av av restegarn, for å gi lun varme over knær og skuldre til store og små.

  Selv synes jeg det er en stor jobb å skulle strikke et helt lappeteppe helt på egen hånd. En lapp går fort og greit, men for å få et stort, deilig teppe trengs veldig mange lapper.

  Teppedugnad

  Derfor liker jeg dugnadsånden, også når det gjelder lappetepper. Mange gjør litt, så blir det noe stort til slut.

  Farmor strikket mange nydelige lappetepper. Hun gjorde seg flid med valg av garn, farger og mønster. Så ble teppene fine og varige minner også.

  Min farmor strikket mange lappetepper. Og de varmer oss ennå, år etter år etter år. Farmor gjorde seg alltid flid med håndarbeidet sitt. Enten det var hardangersømmen eller lappeteppene. Hun nøyde seg ikke med restegarn i forskjellige farger og kvaliteteter, herfra og derfra. De fineste teppene etter henne har ingenting tilfeldig over seg. Her er garn, farger og mønster i lappene nøye satt sammen.

  Lapper i burgunder, blått, fersken rammet inn av en kant med grønne lapper. Dette er farmors praktlappeteppe.

  Nå har vi et dugnadsteppe på gang i min familie. Mamma har en plan om at mange strikker noen lapper hver, som til sammen skal bli et minnerikt teppe.

  Så nå sitter vi i hver vår del av landet og strikker lapper. Veldig koselig, synes jeg. Snart skal jeg sende mine lapper avgårde til “lappeteppesentralen”, hvor monteringen skal skje. Jeg er spent på å se resultatet.

  Mitt bidrag i lappeteppedugnaden skal snart sendes avgårde og inngå i det store familielappeteppet.

  Slik gjør vi det:

  Vet ikke at de har krypkjeller

  Mange er ikke klar over at de har en krypkjeller under stuegulvet. Her kan muggsopper, råtesopper og skadedyr trives. >>

  I sommer blir det minst like mange brunsnegler som i fjor, varsler fagfolk. Her får du vite hvordan du beskytter blomstene og plantene dine. >>

  Statnett og Veidekke gjennomfører nå det første fossilfrie anleggsarbeidet i Norge. Alle anleggsmaskiner, lastebiler og biler går på strøm eller fornybar diesel. >>

  Biltema satser nå på togtransport fra hovedlageret i Sverige til norske varehus. Fra mai vil mer enn halvparten av alle varetransporter til Norge skje via jernbane. >>

  I sommer blir det sannsynligvis mye veps. Allerede nå kan du gå til kamp mot de plagsomme insektene. >>

  Én av tre kontaktlinsebrukere som kjøper linser fritt på nett følger ikke anbefalte kontrollrutiner, viser en ny undersøkelse. Det kan føre til alvorlige øyeinfeksjoner, og i verste fall blindhet, advarer Norges Optikerforbund. >>

  Av Dag Øyvind Olsen 27.03.2009 10:10

  Egget er den matvaren folk flest forbinder med påske (Foto: Alf Börjesson) Last ned bilde

  (NW): Hva forbinder du med påske? Nå er nordmenns vanligste assosiasjoner til ordet ’’påske’’ kartlagt.

  Den norske påskedrømmen holder stand, viser en undersøkelse Synovate har gjort for Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt.

  – Ferie og fri var den vanligste spontane reaksjonen da vi spurte folk hva de forbinder med påske. Ski og skitur kom på en god andreplass, sier John Spilling i Synovate.

  Hyttetur ble også nevnt av mange. Egg og påskeegg kom før vår, kos og fjellet.

  Symbol på nytt liv

  – Egg er den matvaren som forbindes sterkest med påske. To andre matvarer forbinder vi også med påske, men i mye mindre grad. Det er appelsin og Kvikk Lunsj, sier Spilling.

  14 prosent nevner egg og påskeegg, mens tre prosent sier appelsin og én prosent Kvikk Lunsj og sjokolade.

  – Det er særlig de under 40 år som forbinder påsken med egg og påskeegg, sier John Spilling.

  Guri Tveit i Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt sier at egg har vært et viktig påskesymbol i Norge i lang tid.

  – Egget bærer bud om vår og nytt liv. Her i Norge var det slik at hønene ikke la egg i den mørke årstiden, før vi fikk elektrisk lys. Ofte falt starten på eggleggingen sammen med påsken.

  Tilstanden kan være arvelig, så derfor er også en del yngre rammet av dette. Hudoverskudd i øvre øyelokk kan gi forstyrret sidesyn, men også synet fremover kan i ekstreme tilfeller innskrenkes. Mange kompenserer tunge øyelokk med å løfte øyebrynene. Dette kan føre til hodepine og dype rynker i pannen. En øyelokkoperasjon bidrar til at huden rundt øyene strammes opp og du vil få et mer opplagt og yngre ansikt.

  Våre kirurger på Aleris Nobel Klinikk er spesialister innen plastisk kirurgi og har lang erfaring med å utføre øyelokkoperasjoner med svært gode resultater.

  Ta det første skrittet mot et mer våkent og ungdommelig blikk ved å bestille en konsultasjonstime hos oss!

  Øyelokksoperasjon er et av de vanligste inngrepene innen plastisk kirurgi verden over. Denne operasjonen er svært skånsom og gir synlig og gode resultater. Øyelokksoperasjon er felles betegnelsen for to ulike operasjoner:

  Mange har problemer både med øvre og nedre øyelokk. I slike tilfeller kan disse to øyelokkoperasjone gjennomføres samtidig.

  Plastisk kirurgi i Ålesund, Molde, Fredrikstad, Sandefjord, Jessheim, Gjøvik og Lillehammer

  Aleris Colosseum Nobel (Nobel Klinikk) tilbyr jevnlig gratis konsultasjon om plastisk kirurgi i følgende byer: Ålesund, Molde, Fredrikstad, Sandefjord, Jessheim og Lillehammer.

  Ta kontakt for gratis konsultasjon hos spesialist i plastisk kirurgi på tlf. 23 1950 50

  Ved en øvre øyelokkoperasjon blir overflødig hud og som oftes også noe fettvev fjernet. Snittet legges i folden over øyet og sys med svært tynn tråd som fjernes 6-7 dager etter øyelokkoperasjonen. Det er ingen smerter av betydning forbundet med inngrepet, men de aller fleste blir blå og hoven etter inngrepet. Etter 1 uke er det meste av blåfargen borte og mange kan gå tilbake i jobb.

  Aleris Colosseum-Nobel / Nobel Klinikk i Oslo tilbyr gratis konsultasjon hos plastikkirurg. Bestill time på tlf. 23 19 50 50 eller Carhartt WIP ACADEMY Treningsjakke stone blue/black
  .

  Nei, synet påvirkes ikke av en øyelokksoperasjon. Selve salven som du skal bruke den første tiden etter operasjonen kan imidlertid gi et litt tåkete syn de aller første dagene. Noen kan også være plaget med tørrhet på øynene i en periode etterpå. Dette er forbigående.

  salven tørrhet

  Den første tiden etter øyelokkoperasjonen er det vanlig med blodsutredelser under og over øynene. Det tar ofte opptil 2 uker før de er helt borte, men de er ikke verre enn at de kan sminkes over etter bare noen dager. Likeledes vil det være hevelse under øynene som kommer samme ettermiddag. Hevelsen over øynene når gjerne et maksimum etter 2,5 dager og går så sakte tilbake. Det kan ta opptil 3 måneder før øyelokket er helt normalt.

  Bullboxer Sandaler med høye hæler black
  Nyttig innhold
  Datterselskaper
  Interesseorganisasjoner
  Til søk
  NFF-FOWEB02 ver. 6.0.1538.7934

  © 2018 Norges Fotballforbund. All rights reserved.Besøksadresse: Sognsveien 75 JTelefon: 21 02 93 00Pressetelefon: 911 16 156Redaktør: Kjøp Fresas con Nata Model 131467 Beige Sko Online

  Gjenbruk av innhold kun etter avtale. Automatiserte tjenester som roboter, spidere etc er ikke tillatt brukt på våre sider.

  Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke fotball.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

  Design og implementasjon: Making Waves / Drift: Sysit